Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Deventerstraat 218 in Apeldoorn 7321 DB

Deventerstraat 218

7321 DB Apeldoorn
Vraagprijs € 425.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Karakteristiek jaren '30 maatschappelijk bedrijfsobject met vrijstaande stenen garage (omgebouwd tot verblijfsruimte) en terrein met parkeergelegenheid voor ca. 10 auto's. Het object is gunstige gelegen op een zichtlocatie aan de doorgaande weg richting Deventer (N344) maar ook de snelwegen A1 en A50 zijn binnen 5 minuten bereikbaar. Het object is de afgelopen jaren in gebruik geweest als...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Maatschappelijk vastgoed
Lees meer

Omschrijving

Karakteristiek jaren '30 maatschappelijk bedrijfsobject met vrijstaande stenen garage (omgebouwd tot verblijfsruimte) en terrein met parkeergelegenheid voor ca. 10 auto's. Het object is gunstige gelegen op een zichtlocatie aan de doorgaande weg richting Deventer (N344) maar ook de snelwegen A1 en A50 zijn binnen 5 minuten bereikbaar. Het object is de afgelopen jaren in gebruik geweest als kinderopvang echter de bestemming geeft ruimte voor andere functies.

Het totale gebruiksoppervlak bedraagt ca. 209 m2. Het perceeloppervlak is ca. 850 m2.

Kadastrale informatie
Gemeente Apeldoorn
Sectie M
Nummer 4629
Groot: het oorspronkelijk perceeloppervlak is 1.135 m2, ten behoeve van een nieuw te bouwen twee-onder-één-kapwoning links naast het object wordt er een deel van het oorspronkelijke perceel toebedeeld aan de nieuwbouw. Het object wordt geleverd met ca. 850 m2 grond, exacte meting zal nog plaatsvinden.

Bestemming
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Deventerstraat 214 en 218. De bestemming van het perceel is: maatschappelijk. De lijst van toegelaten maatschappelijke voorzieningen bestaat uit: apotheken, openbaar bestuur (kantoren e.d.), artsenpraktijken, klinieken en dagverblijven, consultatiebureaus, bibliotheken, uitvaartcentra, scholen voor basis- en algemeen voortgezet onderwijs, scholen voor beroeps-, hoger en overig onderwijs, ziekenhuizen, verpleeghuizen , kinderopvang, kerkgebouwen e.d. , buurt- en clubhuizen. Daarnaast is het bestemd voor beroepsuitoefening aan huis; niet-publieksgerichte bedrijfsmatige activiteiten aan huis; speelplaatsen; tuin en/of erf.

INDELING
Begane grond:
Entree/hal, meterkast, toegang tot de kelder, toilet met fonteintje. Er zijn twee grote verblijfsruimten waarvan de ruimte die aan de voorzijde van het object is gelegen beschikt over een sanitairgroep met twee kindertoiletten en een wastafel, de verblijfsruimte aan de achterzijde van het object beschikt over een bergruimte met een kindertoilet en wastafel. Beide verblijfsruimten hebben open slaande deuren t.b.v. het ontruimingsplan. Centraal op de begane grond is de pantry gesitueerd die is voorzien van een eenvoudig keukenblok en (vaat)wasmachine aansluiting.

1e Verdieping:
Overloop, sanitaire ruimte met wastafel en aansluiting voor wasapparatuur. Er zijn vijf kamers die allen, middels een doorgang, aan elkaar zijn verbonden.

Zolderverdieping:
Middels vlizotrap bereikbare zolderverdieping met cv-opstelling. De Zolderverdieping is gedeeltelijk bevloerd.

Algemeen:
- Bouwjaar 1928
- Verkoop betreft twee huisnummers: Deventerstraat 214b en 218, Apeldoorn
- Alarminstallatie
- Brandmeldinstallatie
- Nefit Excellent HR30 (bouwjaar 2003)
- Nagenoeg geheel dubbel glas
- Kelder aanwezig

Opleveringsniveau
In de huidige staat, met o.a. de volgende voorzieningen:
- Verlichtingsarmaturen
- Toiletten
- Pantry
- Laminaat

 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 425.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1928 Indeling Soort Object Maatschappelijk vastgoed Perceeloppervlakte 850 m² Energie Energieklasse D Energieindex 1.39 Energie einddatum 25-10-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 10 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Zorginstelling
Oppervlakte
209 m²
Voorzieningen
Brandmeldinstallatie met doorschakeling aanwezig, eigen parkeervoorzieningen aanwezig, buitenruimte aanwezig
Bestemmingstype
Maatschappelijk

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring