Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Rijksstraatweg 34 in Twello 7391 MR

Rijksstraatweg 34

7391 MR Twello
Koopsom € 399.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Zelf bouwen aan de Rijksstraatweg in Twello, wij bieden u deze mogelijkheid!

Een bestaande woning is niks voor jou. Jij schrijft liever zelf geschiedenis in je huis. De allereerste voetstappen op de vloer en een keuken waarin nog nooit is gekookt… het zijn allemaal dingen waarvan jij blij wordt. En dus is dit droomhuis jouw nieuwe begin. En dit nieuwe begin jouw...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Zelf bouwen aan de Rijksstraatweg in Twello, wij bieden u deze mogelijkheid!

Een bestaande woning is niks voor jou. Jij schrijft liever zelf geschiedenis in je huis. De allereerste voetstappen op de vloer en een keuken waarin nog nooit is gekookt… het zijn allemaal dingen waarvan jij blij wordt. En dus is dit droomhuis jouw nieuwe begin. En dit nieuwe begin jouw droomhuis.
Deze mooie bouwkavel op een mooie plek aan de Rijksstraatweg in Twello biedt u deze mogelijkheid! De Rijksstraatweg in Twello is een doorgaande Rijksweg tussen Apeldoorn en Deventer.
Op deze locatie zult u ongetwijfeld alle vier de seizoenen intens kunnen beleven. Het dorpscentrum van Twello met grootschalig aanbod aan winkels en scholen ligt op fiets- of loopafstand even als het NS-station. De stad Deventer en het omringende IJssellandschap ligt op fietsafstand (ca. 4 km).”

Op deze een eigen kavel kunt u naar eigen wens een huis laten bouwen. Deze kavel is bestemd voor de bouw van 1 vrijstaande woning met bijgebouw.

U bent volledig vrij in de bouwkeuze en aannemer van de woning!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Realiseer hier uw eigen droomwoning!

Koopsom: €399.000 v.o.n.
Perceeloppervlakte: 1450 m2
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 399.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan drukke weg en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 1432 m² Kadasteroppervlakte 1432 m² Kadastrale gegevens Gemeente Voorst Sectie P Perceelnummer 732 Oppervlakte 1432 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.