Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Veldwachter 3 in Wesepe 8124 AZ

Veldwachter 3

8124 AZ Wesepe
Koopsom € 220.220,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Buitengewoon Wonen in Wesepe

Wonen in Wesepe betekent wonen in een groene omgeving met het plezier van de stad om de hoek. Wesepe ligt in het mooie Sallandse landschap tussen Deventer en Raalte op een kwartiertje rijden van de A1. Met een gemeenschap van ongeveer 1200 inwoners is dit kleine, agrarische dorpje een heerlijke plek om te vertoeven.
Zie jij jezelf in...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Buitengewoon Wonen in Wesepe

Wonen in Wesepe betekent wonen in een groene omgeving met het plezier van de stad om de hoek. Wesepe ligt in het mooie Sallandse landschap tussen Deventer en Raalte op een kwartiertje rijden van de A1. Met een gemeenschap van ongeveer 1200 inwoners is dit kleine, agrarische dorpje een heerlijke plek om te vertoeven.
Zie jij jezelf in deze fijne omgeving genieten van het groen en de ruimte, dan is een mooie bouwkavel aan de Veldwachter precies wat je zoekt. Er zijn hier nog een aantal bouwkavels beschikbaar.

Riante kavel
Aan de Veldwachter 3 bouw je op een riante kavel van 940 m² jouw eigen vrijstaande woning. Je hebt daarbij de vrije keuze in architect en aannemer. Binnen de regels van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan bepaal je zelf hoe jouw woning eruit komt te zien. Op de kavel met vrij uitzicht, tuin rondom en een achtertuin op het zuidwesten, kun je een fraaie tuin realiseren met knusse plekjes om te relaxen. Wil je ook in Wesepe je eigen woning bouwen?

kavelprijs:
€ 182.000,- exclusief btw en exclusief kosten koper.
€ 220.220,- inclusief btw en exclusief kosten koper.

Bekijk ook de andere bouwkavels aan de Veldwachter die wij aanbieden.

Meer informatie over deze bouwkavel is te vinden in de kavelwinkel op de website van de gemeente Olst-Wijhe.

Prachtig ruime nieuwbouwwijk
Wesepe bestaat uit een kerkdorp en een lintdorp met daartussen de nieuwe woningbouwplannen Tollenaar en Veldwachter. Tussen de nieuwe uitbreidingen ligt een brede strook open landschap met als middelpunt de beek de Kleine Vloedgraven. Dit gebied is een waterbergingszone voor natte tijden. Het nieuwe profiel van de Kleine Vloedgraven bestaat uit de watergang zelf met aan de zuidzijde een bredere moerasstrook met riet en andere waterplanten. Er zijn verschillende mogelijkheden voor recreatie, zoals vissen, pootjebaden of met je rubberbootje lekker dobberen op het water.

Vanaf het fietspad op de voormalige spoorlijn heb je een mooi uitzicht op het omliggende landschap en op de nieuwe woningen. Wandelpaden verbinden het kerkdorp met het lintdorp. Een trapveldje ligt in de buurt en vormt een prima speelveld voor het hele dorp.

Wesepe
Wandelen in de natuur, lekker joggen of de hond uitlaten? De bossen, de landgoederen en de weilanden geven je volop kans om in de vrije uurtjes te genieten van de buitenlucht. Volg fietsroutes als de Hanzeroute, Zonnenbergroute en de Landgoederenroute of ga aan de wandel en volg het Weseper Ommetje. Leuk voor jong en oud.

Wesepe ligt in de gemeente Olst-Wijhe die bestaat uit 12 kernen en buurtschappen met elk hun eigen kenmerken, eigenschappen en bijzonderheden. Met zo’n 18.000 inwoners is deze gemeente de perfecte basis voor mensen die houden van het buitenleven. En, als je wilt, ben je zo in de stad.

Veilig en betaalbaar
In Wesepe heerst een fijne dorpsmentaliteit. Er staat een gezellige school, een prachtig sportcomplex en er zijn leuke evenementen. De bus brengt je elk half uur naar Raalte of Deventer. Alle dagelijkse voorzieningen heb je op een steenworp afstand. Samen met plezierige ‘noabers’ woon je er veilig en de huizen zijn prima betaalbaar. Kinderen kunnen heerlijk spelen op straat of in het groen. Op het terras in je eigen tuin geniet je en krijg je spontaan dat ene geweldige idee of neem je een belangrijk besluit. In Wesepe kun je fijn buiten wonen met goede voorzieningen in een heerlijke leefomgeving.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 220.220,- kosten koper Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 940 m² Kadasteroppervlakte 940 m² Kadastrale gegevens Gemeente Olst Sectie H Perceelnummer 4093 Oppervlakte 940 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring