Mijn favorieten

Huis in de verkoop?

Zorg voor een optimale presentatie!

Een succesvolle verkoop begint bij een uitnodigend prijskaartje én een optimale presentatie.Wij bieden daarom een uitgekiend pakket mogelijkheden aan waarmeeje jouw woning op een onderscheidende manier in de markt kunt zetten.


Wat kun je van ons verwachten?

Verkoopstyling
Verkoopstyling verhoogt de verkoopkansen. De styliste bezoekt uw woning, geeft tips om uw woning beter te presenteren tijdens bezichtigingen en daarmee uw verkoopkansen te vergroten. Vaak kunt u zelf ook al het één en ander doen om uw woning beter tot zijn recht te laten komen bij bezichtigingen. Zorg o.a. voor een opgeruimde woning en tuin, verhelp kleine mankementen en zorg dat uw schilderwerk er netjes uitziet. De verkoopstyliste biedt verschillende diensten aan. Van mondelinge consulten tot uitgebreide rapportages. Styling en interieurdesign van één kamer tot het restylen van de gehele woning. Ook bestaat de mogelijkheid voor het huren van meubilair en accessoires.

Professionele fotografie
Fotografie is voor een makelaar belangrijk, maar krijgt vaak te weinig aandacht. Goede apparatuur en kennis van fotografie vormen de basis voor een perfecte presentatie. Bewezen is dat woningen met goede foto's veel meer bezoekers trekken dan woningen met slechte foto's. Eén foto zegt immers meer dan duizend woorden. Deze goede presentie krijg je niet zomaar, daar is vakmanschap voor nodig en die hebben wij in huis.


Verkoopteksten
Een pakkende verkooptekst is uiteraard ook belangrijk. Hiermee is het de bedoeling om o.a. de woning, de omgeving, de staat van onderhoud en de afmetingen zo uitgebreid mogelijk te omschrijven. Wat maakt nou juist het verschil tussen al die te koop staande woningen? Ook laten wij de verkopers een persoonlijke voetnoot maken, welke onderaan de verkooptekst geplaatst zal worden. Waarom is het hier zo fijn wonen? Of waarom hebben wij juist deze woning destijds gekocht?
 

Plattegronden
Laat zien wat uw woning te bieden heeft. Een woning met plattegronden geeft vaak een veel beter beeld van de indeling, de grootte en alle ruimtes dan alleen een omschrijving met foto's. Deze plattegronden kunnen zowel in 2D als in 3D worden gemaakt. Zelfs een plattegrond compleet ingericht met meubels behoort tot de mogelijkheden.

Brochures
Een uitgebreide brochure is onmisbaar. Van elke te koop staande woning stellen wij een professionele en uitgebreide brochure samen. Deze brochure geven wij na een bezichtiging mee, zodat de klant de woning thuis nog eens op zijn gemak kan bekijken. Uiteraard is de brochure ook via onze homepage eenvoudig te downloaden.

Te koop borden
Een onderscheidend te koop bord blijft een beproefd middel en valt op. Er zijn bijvoorbeeld veel mensen die niet echt actief op zoek zijn naar een nieuwe woning, maar als zij toevallig het te koop bord in de tuin van juist die ene woning zien staan.

Adverteren
Je kunt jouw woning extra onder de aandacht brengen van potentiële kopers door te adverteren in diverse landelijke, regionale en lokale (dag-)bladen.

Social Media
Een woning liken, delen of doorsturen naar vrienden, familie, collega's en kennissen? Met één druk op de knop en de woning gaat de hele wereld over. Alles is mogelijk met social media! Wij maken o.a. gebruik van Facebook, Twitter en LinkedIn.

Open Huis
Twee keer per jaar, in maart en oktober, organiseert de NVM haar landelijke Open Huizen Dag. Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur vele huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om je breedt te oriënteren. Uiteraard kunnen wij op verzoek ook individueel een open huis organiseren.

Buurtmailing
Bereik uw buurtbewoners en hun vrienden en kennissen via een opvallende kaart van uw in de verkoop staande woning. De buurtmailing kan zowel in uw directe omgeving worden verspreid, alsook in een grotere regio. Onderzoek heeft uitgewezen dat veel mensen verhuizen binnen hun eigen woonomgeving.

Bouwkundige keuring
Door een bouwkundige keuring van een onafhankelijk bouwkundig expertise bureau wordt duidelijk inzicht verkregen in de bouwtechnische staat van uw woning. In het rapport worden de aanwezige bouwtechnische gebreken die visueel waarneembaar zijn beschreven en met foto's vastgelegd. De korte termijnkosten en achterstallig onderhoud worden zo goed mogelijk begroot en in een verzamelstaat weergegeven. Veel kopers willen graag vooraf zekerheden inbouwen om achteraf problemen te voorkomen.

Energielabel
Dit label zegt iets over de energiezuinigheid van een woning. Het geeft een goede indruk hoe het is gesteld met de isolatie en het energieverbruik van de installaties in de woning. Belangrijke informatie, want hoe energiezuiniger de woning, hoe lager de energierekening kan uitvallen. De overheid wil met het energielabel eigenaren van woningen stimuleren energiebesparende maatregelen te nemen. Een energiezuinige woning levert immers een positieve bijdrage aan het milieu. En er zijn steeds meer mensen die dit een belangrijk argument vinden!

www.bieze-makelaars.nl
De promotie van woningen op internet heeft in de afgelopen jaren een grote vlucht genomen. De zoektocht naar een nieuwe woning begint dan ook meestal op internet. Onze website presenteert uw woning uitgebreid en overzichtelijk. Ook kunt u hier de brochures van alle te koop staande woningen digitaal downloaden.

www.funda.nl
Funda biedt het meest complete woningaanbod van Nederland en is daarmee de bekendste woningsite van Nederland. Per dag bezoeken ongeveer 350.000 mensen de site en samen bekijken ze per dag maar liefst 10 miljoen pagina's. Hier kunt u o.a. een eigen Funda account aanmaken en vervolgens uw favoriete woningen beheren en persoonlijke notities toevoegen.

Statistieken
Met de statistiekennotificatie van Funda blijft u goed op de hoogte van de bezoekcijfers van uw woning. Meten is weten!

Overige
Verder zijn er nog vele media- en ranking producten die ook tot de mogelijkheden behoren, zoals: een videopresentatie, 360 graden fotografie, tophuis en woning in beeld.Meer weten over onze dienstverlening?

Neem voor meer informatie of een afspraak vrijblijvend contact met ons op.  Bel  0571 27 44 94 of vul je contactgegevens hieronder in dan bellen wij.
 

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring