Mijn favorieten

AFM

Autoriteit Financiële Markten

Dit is het toezichtorgaan van de financiële dienstverlening in Nederland. Zij houden toezicht op alle processen van financiële instellingen en zorgen ervoor dat alles via de regels verloopt. Er zijn regels opgesteld waar iedereen die betrokken is bij financiële dienstverlening zich aan dient te houden. Deze regels staan beschreven in de Wet op de Financiële dienstverlening (WFD).
 
De AFM zorgt ervoor dat deze regels nageleefd worden. De AFM kan in geval van het overtreden van deze regels boetes opleggen en zelfs in geval van een ernstige overtreding de vergunning intrekken. Door het invoeren van deze regels moet een adviseur kunnen verklaren waarom er is gekozen voor een bepaald voorstel. Hiervoor is het klantprofiel in het leven geroepen. Aan de hand van het klantprofiel toetst een adviseur u op een aantal punten en vervolgens brengt de adviseur op basis van die gegevens een advies uit.

 

Meer weten over onze dienstverlening?

Wil je meer weten, of ben je van plan de zorg voor de financiële zaken en verzekeringen aan ons toe te vertrouwen? Lees dan onze dienstenwijzer waarin wij je uitgebreid informeren over onze dienstverlening en onze werkwijze.  
 
Wij staan je graag te woord!
Neem voor meer informatie of een afspraak vrijblijvend contact met ons op. Bel  0571 27 44 94 of vul je contactgegevens hieronder in dan bellen wij.
 

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring