Mijn favorieten

Wilt u een huis kopen?

Een huis kopen doe je niet zomaar!


Veel mensen zoeken tegenwoordig hun droomhuis via internet. Dit gaat snel en je kunt bovendien heel eenvoudig huizen vergelijken. Op Funda kun je zelfs snel laten uitrekenen of het huis van je keuze ook financieel haalbaar is. Ook andere zaken die met het kopen van een huis samenhangen, worden steeds vaker digitaal geregeld. Het is echter de vraag of dat altijd de slimste oplossing is. Want hoe vaak komt het niet voor dat mensen een huis kopen waarvan achteraf blijkt dat er veel te veel voor betaald is? Of waarbij de buurt toch veel minder leuk is dan aanvankelijk werd gedacht? 

Bij de aankoop van een nieuwe woning moet je met veel zaken rekening houden. Zoals de waardebepaling, bouwkundige staat, bestemmingsplannen, buurtgegevens enz.. Het kopen van een woning is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Vaak is het de grootste investering in je leven. Het is belangrijk dat je goed advies krijgt. Een advies dat is afgestemd op je eigen situatie! Want bij de aankoop van een woning doe je meestal zaken met een makelaar van de verkopende partij.

Ook al doe je een aantal zaken zelf, het kan geen kwaad om een adviseur in de arm te nemen die je voor vervelende scenario's kan behoeden. Wij luisteren naar jouw wensen, weten wat er speelt in de omgeving en we kunnen je wijzen op alternatieven waar je zelf misschien nooit op zou komen.
 


Een NVM aankoopmakelaar heeft veel voordelen

  • Wij zorgen voor een lagere koopprijs dan je zelf zou kunnen realiseren; 
  • Wij geven inzicht in de marktwaarde van de woning;
  • Wij geven inzicht in belangrijke informatie over de woning, zoals: (verborgen)gebreken, erfdienstbaarheden, bouwkundige staat, e.d. ;
  • Wij hanteren een deskundige en professionele wijze van onderhandelen
  • Wij zorgen voor meer zekerheid door onze ervaren aankoopbegeleiding; 
  • Wij zorgen voor tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken; 
  • Wij behartiging alleen jouw belang .
  

Wat kun je van ons verwachten?

Door deskundigheid, ervaring en marktkennis zijn wij in staat om veel geld, tijd en zorgen te besparen. Voorkom vervelende scenario's achteraf! Wij luisteren naar je wensen, weten wat er speelt in de omgeving en wijzen op alternatieven waar je zelf misschien nooit op zou komen.

Wij staan je graag te woord!
Neem voor meer informatie of een afspraak vrijblijvend contact met ons op.  Bel  0571 27 44 94 of vul je contactgegevens hieronder in dan bellen wij.


 

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring