Mijn favorieten

Bieze Makelaars: een begrip in de regio Overijssel en Gelderland

Wat kun je van ons verwachten?

Al sinds 1987 zijn wij als toonaangevend makelaarskantoor actief in deze mooie regio in het midden van het land.
Het team van Bieze Makelaars staat voor persoonlijk contact en betrokkenheid. We denken met je mee in mogelijkheden, niet in beperkingen. Dat mag je ook verwachten van een NVM-makelaar en gecertificeerd bij Vastgoedcert. We zijn actief en bewegen met onze markt mee, altijd op zoek naar de beste mogelijkheden voor woningkopers en -verkopers. We blijven alert zodat jij en wij goed voorbereid zijn op de toekomst. Deskundigheid, stabiliteit en kwaliteit zijn gewaarborgd. Dat is prettig om te weten in deze roerige tijden.
 
Bieze Makelaars… Onbegrensd!
 
 

Onbegrensd… in visie, kennis en inzet

Kansen creëren en benutten. Dat is de kern waar alles in het makelaarsvak om draait. Daarom is Bieze Makelaars steeds weer op zoek naar nieuwe wegen en mogelijkheden in de markt van het onroerend goed, om opdrachtgevers succes te brengen. In de vele jaren dat wij in dit complexe werkveld actief zijn, is verandering de enige constante gebleken. Wij anticiperen hierop door continu met de ontwikkelingen mee te bewegen, en waar mogelijk zetten wij een nieuwe stap eerder dan anderen.
 
Onze ambitie om optimaal van dienst te zijn, komt tot uiting in een daadkrachtige organisatie. Daarmee kunnen wij meer voor je betekenen dan de traditionele makelaar. Wij zijn raadgever, dienstverlener én belangenbehartiger op het gebied van huisvesting in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om huizen, bedrijfspanden, projectontwikkeling, second home of agrarisch onroerend goed, taxaties of hypotheken, wij hebben de actuele kennis in huis. Kennis om met je mee te denken. In oplossingen, want de mogelijkheden zijn wat ons betreft onbegrensd.
 
 

Onbegrensd… in persoonlijke advisering en begeleiding

‘Wonen’ is iets heel persoonlijks. Wat een huis tot een thuis maakt, is dan ook moeilijk onder woorden te brengen. Dat vraagt om inlevingsvermogen van de makelaar die je bij je zoektocht inschakelt. Bieze Makelaars combineert de vereiste mensenkennis met marktkennis om succesvol van dienst te zijn bij de aankoop van je (t)huis. Hetzelfde geldt voor de verkoop van de woning waarin je zoveel jaar met plezier heeft gewoond.
 
Naast onze aankoopbegeleiding staan wij voor je klaar met een deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies. Door vooraf financieringsmogelijkheden in kaart te brengen, is het mogelijk om nog gerichter te zoeken naar een in alle opzichten passende woning. Je kunt hiervoor te allen tijde een vrijblijvende afspraak met ons maken. Zo ontdek je meteen of het met ons klikt. Een belangrijke voorwaarde voor succes.
 
 

Onbegrensd… in presentatie en daadkracht

Ongeacht of je ons inschakelt voor de aankoop of de verkoop van een woning, je kunt ervan op aan dat wij je belangen naar eer en geweten behartigen. Dit komt niet alleen tot uiting in een daadkrachtige werkwijze, maar ook in een verzorgde presentatie van ons aanbod. Daarnaast geven wij onze eigen Bieze Courant uit en brengen wij ons woningaanbod ook regelmatig via de dagbladen onder de aandacht van het publiek. Met een vlotte doorstroom als resultaat.
 
De middelen die wij inzetten, komen voort uit een goed doordachte marketingstrategie. Daarin is een hoofdrol weggelegd voor onze medewerkers, want uiteindelijk maken zij het verschil. Hoofdzakelijk door waar te maken wat wij beloven. Door alleen woningen aan te bieden die ook daadwerkelijk aan je wensen voldoen. Of door het succesvol verkopen van je huis in plaats van lucht.

 

Wij staan je graag te woord!

Neem voor meer informatie of een afspraak vrijblijvend contact met ons op. Bel  0571 27 44 94 of vul je contactgegevens hieronder in dan bellen wij.
 

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring