Mijn favorieten

Verkopen van je woning!

Iedere woning is uniek!

Sta jij op het punt om je woning te verkopen of ben je nog in de 'stay or go' fase? Iedere situatie is uniek en heeft daarom een andere aanpak nodig. Het is belangrijk dat je een goed doordacht advies krijgt waarin alle facetten besproken worden, die in jouw situatie van belang zijn.

Iedere woning is uniek, ook die van jou. De ligging, de indeling, de afwerking, de prijs, concurrerende woningen in de omgeving, maar ook de doelgroep zijn allemaal factoren die meespelen bij de verkoop van je woning of appartement. De doelgroep zal goed geanalyseerd moeten worden. Op basis van die analyse zullen wij in overleg verschillende verkooptools inzetten die geschikt zijn voor de verkoop van jouw woning. Op deze manier zullen wij samen een actief en kwalitatief goed verkoopplan opstellen dat afgestemd is op jouw persoonlijke situatie en je woning. Kortom, een verkoopadvies op maat!

Welke punten komen er o.a. aan de orde bij een verkoopadvies?
  • We hebben een kennismakingsgesprek;
  • We voeren een waardebepaling uit;
  • We doen een analyse van de markt;
  • We stellen de vraagprijs vast;
  • We geven uitleg over onze aanpak en werkwijze;
  • We stellen een verkoopplan op;
  • We stellen een social media- en advertentieplan op;
  • We maken heldere afspraken over de kostenstructuur. 
 

Optimaal presenteren van jouw woning

Een succesvolle verkoop begint bij een uitnodigend prijskaartje én een optimale presentatie. Daarom bieden wij een uitgekiend pakket mogelijkheden aan waarmee we jouw woning op een onderscheidende manier in de markt kunnen zetten. Verkoopstyling, professionele fotografie, verkoopteksten, brochures, social media, Funda enz. Bekijk al onze mogelijkheden voor een optimale presentatie bij de verkoop van je huis. Optimale presentatie ›


 

Gratis waardebepaling

Heb je verhuisplannen? Of nog niet, maar wil je wel weten wat het beste is in jouw situatie? Oriënteren op de mogelijkheden heeft hoe dan ook tijd nodig en antwoorden op een aantal vragen. Wij helpen graag in het oriëntatieproces. Daarom bieden we een gratis waardebepaling aan.
 
Hiermee krijg je:
  • inzicht in de huidige waarde van je woning.
  • inzicht in de huidige verkoopkansen van je woning.
Daarnaast praten we je graag bij over de ontwikkelingen in de huizenmarkt. Welk effect hebben actuele wetswijzigingen, nieuwbouw en economische ontwikkelingen op de verkoopkansen van jouw woning?
 
Deze waardebepaling is kost niets en is geheel vrijblijvend!
 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden kwaliteit in dienstverlening, een actieve aanpak en een persoonlijke service door te luisteren naar jouw wensen.

Wij staan je graag te woord!
Neem voor meer informatie of een afspraak vrijblijvend contact met ons op.  Bel  0571 27 44 94 of vul je contactgegevens hieronder in dan bellen wij.
 


 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring