Mijn favorieten

Verzekeren zoals je dat wilt!

Profiteer van het gemak en de persoonlijke service

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kies je bij ons zelf de manier waarop je de financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:
 1. Persoonlijk advies van een adviseur
 2. Telefonische helpdesk
 3. Zelf verzekeren via onze digitale modules.
  - ThuisOnline Polis
  - Woonpakket particulier
  - Woonhuis
  Rechtsbijstand
  - Inboedel
  - Aansprakelijkheid
  - Autoverzekering
  - Motorfiets
  - Reisverzekering
Welke manier je ook kiest, je bent er altijd zeker van dat je profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.
 


Gemak bij je in de buurt

Wij zijn een lokaal financieel advieskantoor. Woon je in onze regio? Dan profiteer je niet alleen van het gemak dat je zelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, wij zitten ook nog eens dichtbij bij je in de buurt. Heb je een schade, of wil je ons persoonlijk spreken? Kom dan gerust bij ons langs. Je bent van harte welkom op ons kantoor. Voor het gemak kun je ook online je schade doorgeven. ONLINE SCHADE MELDEN ›
 
 

Persoonlijke aanpak

Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak. Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving of fiscale regels.
 


Wat kun je van ons verwachten?

Ben je van plan de zorg voor de financiële zaken en verzekeringen aan ons toe te vertrouwen? Lees dan onze dienstenwijzer waarin wij je informeren over onze dienstverlening en werkwijze.  
 
Wij staan je graag te woord!
Neem voor meer informatie of een afspraak vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord. Bel  0571 27 44 94 of vul je contactgegevens hieronder in dan bellen wij.
 

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring