Mijn favorieten

Hypotheek afsluiten?

Altijd een hypotheek die bij je past!

Een hypotheek is altijd maatwerk, afgestemd op je woonwensen en mogelijkheden. Met meerdere aanbieders hebben we altijd een hypotheek die bij je past. Maar wij adviseren je beslist. Want jij bent degene die centraal staat. Of je nu een eerste huis wilt kopen, of een volgende huis. Maar ook bij minder vaak voorkomende situaties, denk aan: hypotheek afsluiten als ondernemer, het kopen van nieuwbouw, het kopen van uw eigen huurhuis of de financiële afwikkeling van een echtscheiding. Robert Heesen en Anika Brand helpen je graag. 

Wil je alvast wat meer informatie over de mogelijkheden? Wij hebben de diverse hypotheekvormen voor je op een rijtje gezet: hypotheekvormen 
 


Wat kun je van ons verwachten?

Bij ons kun je altijd terecht voor advies over een hypotheek die het beste bij je past.

Levensverzekering
Wij zijn bevoegd te adviseren en te bemiddelen op het gebied van levensverzekeringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je pensioen of lijfrente-verzekering, maar ook aan de levensverzekeringen die zijn gekoppeld aan de hypotheek. Om de gewenste financiële zekerheid te bereiken, adviseren wij je graag over de mogelijkheden met als eindresultaat een evenwichtig pakket voorzieningen op maat.

Hypotheek
Wij hebben de bevoegdheid om  te adviseren op het gebied van hypotheken. Wij nemen je graag werk en zorg uit handen bij het sluiten van een hypotheek op maat. Wij brengen je financiële situatie in kaart en op basis daarvan brengen wij een hypotheek-advies uit. In overleg geven wij een passende offerte.

Vertrouwd en deskundig
De zorg voor financiële zaken en verzekeringen zijn bij ons in vertrouwde en deskundige handen. Ons kantoor is aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en het Klachteninstituut Verzekeringen. Deze organisaties bieden de waarborg voor deskundige, integere en betrouwbare advisering.Meer weten over onze dienstverlening?

Wil je meer weten, of ben je van plan de zorg voor de financiële zaken en verzekeringen aan ons toe te vertrouwen? Lees dan onze dienstenwijzer waarin wij je uitgebreid informeren over onze dienstverlening en onze werkwijze.  
 
Wij staan je graag te woord!
Neem voor meer informatie of een afspraak vrijblijvend contact met ons op. Bel  0571 27 62 02 of vul je contactgegevens hieronder in dan bellen wij.
 

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring